Miben segíthetek?

 

Előfordult mostanában Veled, hogy úgy érezted, nem ott tartasz az életedben, ahol szeretnél? Megoldhatatlannak tűnő nehézségekkel küzdesz? Úgy érzed, folyton ugyanaz ismétlődik az életedben? Keresed a helyed, amiben szeretnél egy külső látószöget kapni?

Számodra új lelki nehézségekkel szembesültél a karantén során? Lehet, hogy az elmúlt hónapok eseményei, eddig számodra ismeretlen lelki, pszichés reakciókat váltottak ki belőled és foglalkoznál ezekkel? Szívesen segítek, keress bizalommal. 

A nehézségek, krízishelyzetek gyakran valami újnak a kezdetét jelölik, fejlődést indukálnak, változást. Fordíthatod a saját javadra, ebben is kísérhetlek, ha szeretnéd. 

Abban is tudlak segíteni, hogy felismerd és elérd a rejtett erőforrásaidat, és megtaláld a válaszaid az Önmagadhoz való kapcsolódáson keresztül. Még akkor is, ha most megoldhatatlanul nehéznek tűnik számodra az élethelyzet, amiben vagy. Gyakran elég néhány találkozás ahhoz, hogy tisztábban láss. 

Ha úgy érzed, megvan Benned az elhatározás, hogy változtass, gyere és beszélgessünk!

A személyes ülések helyszíne: 
Budapest XIII. kerület vagy Tahitótfalu

Igény esetén van mód online konzultációra.

A díjam: 12 000 Ft / 60 perc / alkalom

Az első alkalom 60 perc és 50 % kedvezménnyel, 6000 Ft. 

 

Íme, még néhány téma, amiben segítségedre lehetek: 

Önismeret

Önmagad megértése

Önbecsülés

Önbizalom, önszeretet, ami mindennek az alapja az életedben.

Párkapcsolat

Párkapcsolati nehézségek, kérdések, útelágazások

Munkahelyi nehézségek

Munkahelyi problémák, útkeresés, célok tisztánlátása

Gyász, veszteség

Gyász, veszteség, haldoklás, elengedés

Stressz

Stressz, szorongás, félelem

Halogatás

“Majd holnap nekilátok.”

Személyes határ

Nehéz nemet mondani?

Létkérdés

Mi az életem értelme? Ki vagyok Én?

Mi az, amiben nem segíthetek: 

A munkám során fontos figyelemmel lennem, a kompetencia határomra. Ez a Te érdeked, hogy minél inkább jó kezekben legyél.

Nem vagyok pszichológus, tanácsadó szakpszichológus, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, és pszichiáter. Ennél fogva nem foglalkozom a hétköznapi, egészséges, normális elmeállapottól eltérő, mentális zavarokkal, azaz nem végezek klinikai-, orvosi- és pszichoterápiás kezeléseket, gyógyítást. 

Vannak bizonyos esetek, amikor nem lehetek a segítségedre, és klinikai szakpszichológust, vagy orvost ajánlok. Az első konzultáción elbeszélgetünk, és akkor dől el, hogy tudom-e vállalni a kísérésed, lelki nehézségeidben. Kizáró körülmény lehet például: ha van diagnosztizált pszichés betegséged, ha kezeltek már pszichiátrián és rendszeresen szedsz pszichiáter által felírt gyógyszert. 

Etikai kódex, mely engem kötelez: http://empatiater.hu/etikai-kodex/