Munkahelyi problémák, útkeresés, célok tisztánlátása.

Stresszel teli, rohanó világban élünk. Több időt töltesz a munkahelyeden, mint a szeretteiddel, barátaiddal, saját magaddal. Nem mindegy, hogy amit csinálsz, ahol dolgozol, az feltölt téged, vagy feszültségben tart, stresszel teli.

Gyakran nem választhatjuk meg, hol dogozunk, mert fontos a megélhetés. Érezheted, hogy már nem inspirál a munkád, reggelente nincs kedved felkeni, és bemenni dolgozni. A munkádat kedvetlenül végzed, pusztán a kötelességnek teszel eleget. Úgy érzed kiégtél, nem látod a jövőt pozitívan, nincs tiszta célod, kilátástalannak érzed az egészet. Felmerül benned, hogy rossz úton vagy, de fogalmad sincs, mit tehetnél?

A megoldás ott van benned. Segítek neked feltárni és kapcsolódni az erőforrásaidhoz. Megtalálni a helyes irányt, a helyes hozzáállást. Saját tapasztalatból segítelek, pontosan tudom és átérzem miben vagy. Soha nem késő magadért tenni, új perspektívákat felkutatni, változtatni a nézőponton, a legjobbat kihozni magadból. Az élet túl rövid ahhoz, hogy szenvedj!